Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Vehicles per jugar i divertir-se

Els vehicles de joguina de tot tipus i sobretot els que porten rodes sempre han sigut un gran atractiu per la canalla.

Fer volar la imaginació buscant pistes i rampes impossibles per tota la casa, posar-los a prova fent-los baixar per pendents, basses, escales o jardins has sigut l’entreteniment de molts nens i nenes durant la seva infantesa.

Joguines Bagué, tant a la seva botiga física i online volem mostrar-vos l’ampli catàleg de vehicles. Tenim des dels més petits per portar a la mà fins als més grossos per carregar-hi altres joguines dins.

COMPRA VEHICLES DE JOGUINA ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online de la Bisbal d’Empordà a la província de Girona, tenim un ampli ventall de vehicles de tots els tamanys, per totes les edats i per a tots els terrenys possibles.

Dins aquesta categoria, trobareu articles de les millors marques com Hot-Wheels, Carrera, Ninco, Chicco, Wold Brands, Bizak, Maisto entre altres. Podràs escollir entre cotxes esportius, grans tots terrenys, cotxes de carreres, motos, camions de les escombraries, grues, ambulàncies, vaixells o avions. També i podreu trobar pistes, loopings, parkings, rampes i fins i tot estores amb senyals i carrers per poder passar llargues estones jugant i posant a prova la seva resistència.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

ELS MILLORS VEHICLES RADIO CONTROL

Els vehicles radio control són una part molt important d’aquesta categoria, sovint són els més espectaculars i els que tenen més èxit entre els infants.

Actualment molts dels vehicles radio control van amb bateria i poden arribar a córrer grans velocitats, també s’ha millorat molt el temps de càrrega. A més, podem trobar vehicles per a nens i nenes a partir de 2 anys i fins a l’edat adulta.