Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Joguines d'imitació per fer el joc simbòlic més divertit.

Les joguines d’imitació, són objectes que fem servir els adults en el nostre dia a dia però adaptats a les mides, les exigències i els materials aptes pels més petits de la casa.

Des de ben petits, els nens i nenes es passen gran part del temps mirant i admirant el que fan els adults. Per això, no ens ha d’estranyar que els infants vulguin fer el mateix que fem els grans.

Nosaltres us mostrem un bon sortit de joguines d’imitació. Perquè els infants puguin seguir copiant les accions que fan els seus pares i mares de la millor manera, que és jugant.

COMPRA JOGUINES D’IMITACIÓ A GIRONA.

Som una botiga de joguines física i online de la Bisbal d’Empordà a la província de Girona. Us volem mostrar una bona varietat de joguines d’imitació que poden anar des de cuinetes i articles de cuina fins a caixes d’eines i bancs de treball.

Dins aquesta categoria, podreu trobar articles de plàstic, metall i fusta. Imiten a la perfecció les nostres eines, estris de cuina i neteja, aliments i caixes registradores, carrets de la compra, maletins de metge o estris de jardí entre altres.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

JOC SIMBÒLIC AMB JOGUINES D’IMITACIÓ.

Aquesta classe de joguines són un complement perfecte per practicar el joc simbòlic, el fan molt més fàcil, creïble i divertit.

Les nenes i nens contínuament juguen simbòlicament. Fan de pares i mares, juguen a cuinar, a fer el cafè, a comprar i vendre, fins i tot, juguen a imitar professions com la de mestre, metge, transportista, botiguer, pagès, jardiner entre moltes altres.