Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Primera infància, descobreix, experimenta i aprèn.

Descobrir, aprendre i experimentar situacions, objectes o sensacions és el que fan contínuament els nadons, les joguines de primera infància són una de les millor eines d’aprenentatge que poden tenir.

A joguines Bagué, tant a la botiga física com a la botiga online, oferim un ampli sortit de joguines per les primeres franges d’edat. D’aquesta manera els petits i petites podran començar a desenvolupar habilitats i adquirir coneixements.

COMPRAR JOGUINES DE PRIMERA INFÀNCIA A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online de La Bisbal d’Empordà a la província de Girona. Oferim joguines molt diverses de primera infància ja sigui per ajudar a l’aprenentatge i també en el creixement dels vostres fills i filles.

Dins aquesta categoria de joguines de la nostra botiga online, hi trobareu articles perquè els nadons estimulin, desenvolupin i treballin totes les habilitats motores i sentits.

Si teniu algun dubte o qüestió podeu preguntar-ho al correu electrònic que figura a la pàgina inicial de la nostra web.

JOCS I JOGUINES PER A LA PRIMERA INFÀNCIA.

De jocs i joguines per les més petites i petits de la casa n’hi ha per a tots els gustos. De colors vius, de textures variades i també n’hi ha que tenen música i llum per relaxar o per estimular-los.

Actualment, els materials que s’utilitzen per fer aquest tipus de joguines són molt variats. Es fan servir diferents tipus de plàstics i silicones, fusta o teixits amb l’objectiu d’ampliar el màxim l’oferta i facilitar la feina al consumidor que podrà escollir el que més s’adeqüi a les necessitats i els gustos del nadó.