Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Aire lliure, juga, diverteix-te i gaudeix

Jugar a l’aire lliure sempre ha sigut la primera opció de joc per a la canalla del nostre territori.
A Joguines Bagué, tant a la botiga física com a la botiga online, oferim un ampli ventall de joguines i articles de passeig. D’aquesta forma, els infants podran gaudir de l’aire lliure i també dels seus jocs.

COMPRA JOGUINES PER JUGAR A L’AIRE LLIURE.

Som una botiga de joguines física i online de la província de Girona. Oferim joguines per jugar a l’exterior i articles de passeig per poder transportar els infants de la manera més còmode i segura possible.

Dins aquesta categoria trobareu algunes referències destinades al transport com ara els tricicles i d’altres per jugar al carrer, al jardí o als parcs, com ara bicis, llits elàstics, tobogans, tractors o casetes de jardí.

Si teniu algun dubte o qüestió podeu preguntar-ho al correu electrònic que figura a la pàgina inicial de la nostra web.

JOCS I JOGUINES PER JUGAR A L’ESTIU A L’EXTERIOR.

Jugar, estiu i aire lliure són paraules que estan molt relacionades. És per això que en els mesos de més calor, aprofitant el bon clima del nostre país, oferim un ampli catàleg de joguines per jugar a l’exterior.
Tot i això, en els mesos de menys calor, continuem oferint tant a la nostra botiga física com a la botiga online molts articles per utilitzar fora de les nostres llars. Patinets de dues o tres rodes, motos, pilotes o tendes de campanya per jugar són alguns d’ells.