Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Maquillatge i cosmètics d'alta qualitat ideals per a nens i nenes.

Qualsevol estona és un bon moment per jugar amb kits de maquillatge i cosmètica, amb pinta ungles i fins i tot dissenyant i aplicant tatuatges de mil formes i colors.

Moltes vegades aquest tipus de joguines fan del joc una oportunitat per desenvolupar la imaginació, la creativitat i la llibertat dels nens i nens.

Joguines Bagué tant a la nostra botiga física com online intentem mostrar-vos un ampli ventall de maquillatges i cosmètics diversos i diferents per poder arribar a tots els vostres gustos.

COMPRA MAQUILLATGES I COSMÈTICS ONLINE A GIRONA

Som una botiga física i online de la Bisbal d’Empordà a la província de Girona. Us mostrem una selecció de maquillatges, cosmètics i pinta ungles divertits i innovadors disenysts seguint les ultimes tendencies.

Dins aquesta categoria, teniu diferentes opcions: maletins amb maquillatge per transportar d’un lloc a l’altre, kits i maquines per pintar les ungles, maquines per dissenyar els teus propis tatuatges i fins i tot un tocador de fusta per posar a la teva habitació.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

TROBA EL SET DE MAQUILLATGE MÉS ADIENT PER A TU

Com que no tots els nens i nenes tenen els mateixos gustos, hi ha un bon catàleg de maquillatges.
Segons l’edat, la varietat o bé l’espai que tinguis serà convenient escollir un article o un altre.
Els maletins, les maletes o les motxilles són els més exitosos, ja que els cosmètics queden recollits i es poden transportar d’un lloc a l’altre.