Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Joguines musicals i instruments

Les Joguines musicals acostumen i engresquen als infants perquè de ben petits coneguin una gran diversitat d’instruments i el seu funcionament. Això fa que s’interessin i augmenti la seva estima cap a la música.

A joguines Bagué, tant a la botiga física com a la botiga online oferim una àmplia gamma de joguines musicals i instruments de joguina perquè els infants desenvolupin una forta passió per la música.

COMPRA JOGUINES MUSICALS A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online de la Bisbal d’Empordà a la província de Girona. Oferim instruments de joguines molt diversos, poden anar des de bateries i tambors fins a guitarres de qualsevol classe i colors.

Dins aquesta categoria de la nostra botiga online, trobareu diferents instruments de corda, de vent, de percussió i fins i tot electrònics com per exemple teclats de diferents mides i micròfons.

Si teniu algun dubte o qüestió podeu preguntar-ho al correu electrònic que figura a la pàgina inicial de la nostra web.

JOGUINES I INSTRUMENTS PER INFANTS.

Ja de ben petits i petites molts nens i nenes els crida l’atenció la música, les cançons i els instruments. Mitjançant les joguines musicals i els instruments de joguina, aproparàs als teus fills a la música. Podran tocar l’instrument que més els agradi i cantar les seves cançons preferides.
Sense cap mena de dubte jugar amb els instruments de música, no deixa de ser una forma de joc simbòlic, ja que el que fan els nens i nenes la gran majoria de vegades és imitar alguns dels seus artistes preferits.