Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Descobreix el món Playmobil

Som moltes les persones que hem crescut jugant a Playmobil. Construcció, muntatge, joc simbòlic o creatiu son algunes de les formes de jugar amb aquests petits ninots clàssics peró alhora actuals i moderns.

A Joguines Bagué ja fa molts anys que treballem amb aquesta reconeguda marca i oferim un ampli repertori de col·leccions i temàtiques per a tots els gustos i edats.

COMPRA PLAYMOBIL ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona especialitzats en playmobil. Disposem d’un ampli ventall de col·leccions, des de les més conegudes com City Action, Family Fun o City Life fins a les més noves com Volkswagen, Regreso al Futuro, Dino Rise, Porsche, Scooby-Doo o Novelmore entre altres.

Dins la botiga online tenim una petita però representativa pinzellada de totes les referències de “Clicks” que tenim a la botiga fisica. Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

GRAN QUANTITAT DE REFERÈNCIES DE PLAYMOBIL.

Joguines Bagué disposa de moltes referències de “Clicks”, des dels sobres mes petits d’una sola figura fins a les caixes més grosses com poden ser un castell, una granja, un barco pirata o una pirámide.

INICIA ELS MÉS PETITS DE LA CASA AMB PLAYMOBIL 1,2,3

El Playmobil 1,2,3 es una linia que està pensada especialment per els mes petits. Es basa en figures i complements amb formes rodones, colors vius, peces grans i encantadors detalls que deixaran bocabadats als més petits i petites de la casa. Al mateix temps, fan que estimulin els sentits, la coordinació mà-ull i la creativitat.

OUTLET DE PLAYMOBIL GIRONA

Col·leccions d’anys anteriors, caixes descatalogades o ultimes unitats. En aquest apartat de la nostra web trobareu uns quants d’aquests articles que de ben segur que us sorprendran, ja sigui per el seu preu o bé per la seva exclusivitat.