Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Jocs de lògica per a totes les edats.

De la mateixa manera que l’exercici físic és saludable pel cos, els jocs de lògica ho són pel cervell i la ment.

Aquests peculiars i fantàstics jocs de raonament lògic estan dissenyats per estimular la lògica, la creativitat i l’agilitat mental de nens i nenes de diferents edats, però també per fer-ho en els adults que hi juguen.

Joguines Bagué, tant a la botiga física com la botiga online ens agrada tenir una bona representació d’aquesta varietat de jocs. Perquè tothom pugui trobar el que s’adeqüi més a les seves necessitats.

COMPRA JOCS DE LÒGICA ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona especialitzats en els jocs de taula per a tots els gustos. La nostra intenció és que dins la nostra web pugueu trobar un joc de taula que us agradi i us faci passar una bona estona.

Dins aquesta categoria trobareu jocs de lògica per jugar sols, com per exemple els IQ de Smart Games o el Rush Hour de Thing Fun. Però també en trobareu per jugar amb parella o amb colla com ara el Batalla de Genios de Lúdilo o l’Ubongo de Devir.

Si teniu algun dubte o qüestió, no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

APRENEM AMB ELS JOCS DE LÒGICA

Jugar amb aquest tipus de jocs no deixa de ser una manera divertida i enriquidora d’aprendre i treballar aspectes que ens poden servir per a la vida quotidiana. Alguns d’aquests punts són el raonament de conflictes, l’atenció i la concentració, el càlcul i el raonament o l’autoestima i l’autonomia.