Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Gran varietat de jocs de taula a la nostra botiga online

Si hi ha algun passatemps que durant els anys ha perdurat i ha fomentat la sociabilitat entre les persones siguin de l’edat que siguin, aquests són els jocs de taula.

Actualment, aquests fantàstics passa temps tornen a viure un gran moment. Segurament és a causa de la renovació permanent que tenen hi ha l’ampli ventall que el mercat ens ofereix.

Joguines Bagué, tant a la botiga física com la botiga online ens agrada tenir una bona representació de jocs. Perquè tothom pugui trobar el que sigui del seu gust i de la seva conveniència.

COMPRA JOCS DE TAULA ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona especialitzats en els jocs de taula. La nostra intenció és trobar un joc de taula que us faci passar una bona estona.

Dins aquesta categoria trobareu jocs de cartes, de rapidesa, de memòria, d’estratègia, de escape room, de lògica, amb taulell, individuals, cooperatius, competitius i educatius, aquests últims, moltes vegades amb un alt contingut pedagògic.

Si teniu algun dubte o qüestió, no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

JOCS D’ENTRETENIMENT PER ADULTS

A Joguines Bagué, durant tot l’any tenim un ampli ventall de jocs. Una part d’aquests estan pensats per adults que els agrada entretenir-se i passar bones estones jugant.
Ens agrada molt recomanar i també assessorar a les nostres clientes i clients, tant a la botiga física de la Bisbal d’Empordà com a la botiga online.