Enviament gratuït a partir 89€

Botiga online de jocs de taula

Si hi ha algun passatemps que durant els anys ha perdurat i ha fomentat la sociabilitat entre les persones siguin de l’edat que siguin, aquests són els jocs de taula. Actualment els jocs de taula tornen a viure un gran moment gràcies a la renovació permanent que tenen hi ha l’ampli ventall que el mercat ens ofereix. Joguines Bagué, tant a la botiga física com la botiga online ens agrada tenir una bona representació de jocs de taula perquè tothom pugui trobar el que sigui del seu gust i agrat.

Mostra 1–24 de 65 resultats

COMPRA JOCS DE TAULA ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona especialitzats en els jocs de taula i la nostra intenció és trobar un joc de taula que us faci passar una bona estona.

Dins la categoria de jocs de taula en trobareu de cartes, de rapidesa, de memòria, de lògica, amb taulell, individuals, cooperatius, competitius i educatius, aquests, moltes vegades amb un alt contingut pedagògic.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

JOCS DE TAULA PER TOTS ELS GUSTOS I EDATS

A Joguines Bagué, durant tot l’any tenim un ampli ventall de jocs de taula per a tots els gustos i edats, ens agrada molt recomanar i assessorar jocs a les nostres clientes i clients tant a la botiga física de la Bisbal d’Empordà com a la botiga online.

Cistella compra

0

No hi ha productes a la cistella.