Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Col·leccions Playmobil! Troba la teva preferida!

Som moltes les persones que hem crescut jugant i divertint-nos amb col·leccions de Playmobil. Construcció, muntatge, joc simbòlic o creatiu són algunes de les formes de jugar amb aquests petits ninots clàssics però alhora actuals i moderns.

Actualment, el Playmobil té una àmplia franja d’aficionats. Els més menuts i menudes de la casa poden començar a jugar amb el Playmobil 1.2.3. En canvi, els aficionats de més edat i col·leccionistes poden gaudir de rèpliques de vehicles originals, col·leccions de sèries de TV i també dels clàssics de sempre.

A Joguines Bagué ja fa molts anys que treballem amb aquesta reconeguda marca. Oferim un ampli repertori de temàtiques i col·leccions de Playmobil per a tots els gustos i edats.

COMPRA QUALSEVOL COL·LECCIÓ DE PLAYMOBIL ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona especialitzats en playmobil. Disposem d’un ampli ventall de col·leccions, des de les més conegudes com City Action, Family Fun o City Life fins a les més noves com Volkswagen, Regreso al Futuro, Dino Rise, Porsche, Astérix i Obélix o Novelmore entre altres.

Dins la botiga online tenim una bona i representativa pinzellada de totes les referències de “Clicks” que tenim a la botiga fisica. Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

GRAN QUANTITAT DE REFERÈNCIES DE PLAYMOBIL.

Joguines Bagué disposa de moltes referències de playmobil, des dels sobres mes petits d’una sola figura fins a les caixes més grosses com poden ser un castell, una granja, un barco pirata o una pirámide.