Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Joguines de fusta! Boniques, originals i resistents.

Les joguines de fusta tenen moltíssimes qualitats que les fa especials i diferents de joguines d’altres materials. Són boniques, atractives, càlides, resistents, vistoses i també originals i úniques.

No només tenen grans propietats com a joguines sinó que també tenen excel·lents qualitats pels nens i nenes que les fan servir. Ajuden a treballar l’habilitat, la creativitat, la imaginació i el respecte pel desenvolupament de la infància.

A joguines Bagué, tant a la botiga física com a la botiga online, oferim un ampli sortit d’aquest tipus de joguines per a infants de totes les edats. D’aquesta manera els petits i petites poden aprendre, descobrir i experimentar jugant de la millor manera.

COMPRAR JOGUINES DE FUSTA A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online de La Bisbal d’Empordà a la província de Girona. Oferim joguines de fusta molt diverses cobrint gairebé tots els tipus de joc. Per exemple, tenim jocs de construcció, puzles, articles de primera infància i fins i tot jocs de taula.

Se’ns dubta el joc simbòlic té un pes molt important, on la fusta en forma de joguines es veuen molt representades amb cuinetes, pissarres, fireta, instruments musicals o cases de nines entre d’altres.

Si teniu algun dubte o qüestió podeu preguntar-ho al correu electrònic que figura a la pàgina inicial de la nostra web.

LES JOGUINES DE FUSTA UN REGAL D’ÈXIT

Les joguines i els jocs de fusta és un concepte que associem a joguines duradores i de qualitat, aquelles que poden passar de pares a fills i de generació en generació sense veure’s desfasades.
La fusta és un material que té la qualitat de tenir les marques del temps però de mantenir-se actual.

Segurament per aquesta raó quan hem de fer algun regal sempre tenim en compte aquests tipus de joguines, ja que sabem que ens donaran un resultat extraordinari.