Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Nines - Nenucos, Nancys, Barbies, Bebes Llorones i molt més

Per molta gent les nines sempre han sigut una de les joguines clàssiques de tota la vida i la veritat és que així.

El sector de nines ha sabut compaginar a la perfecció la modernitat i la tecnologia més avançada amb els models de tota la vida i l’encant què les caracteritza. Aquesta ha sigut la clau per perdurar al llarg dels anys.

A Joguines Bagué, tant a la botiga física com a la botiga online ens agrada tenir un bon ventall de models que van dels més tradicionals als més innovadors.

COMPRA NINES ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona. Tenim una gran varietat de nines de diferents mides i estils perquè tothom pugui triar la que més li agradi.

Dins d’aquesta categoria trobareu Nenucos, Nancys, Barbies, Rosaures, Reborns, Baby Borns i altres clàssics. També en trobareu de més modernes com les LOL, els Bebès llorones, les Na Na Na, les Bellies, les vip pets o las Rainbow entre altres.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

LA LAIA PARLA EN CATALÀ

La Laia és una de les úniques nines del mercat que canta en català, a més, també camina. La podreu trobar tant a la nostra botiga física com a la nostra botiga on-line.

TOTS ELS ACCESSORIS PER PODER JUGAR AMB LES NINES.

Per fer que el joc simbòlic sigui molt més real i divertit, disposem d’un bon catàleg d’accessoris com bressols, banyeres, bosses, cotxets, trones, armaris, vehicles, casetes i bolquers entre molts altres.