Enviament gratuït a partir de 89€

Estiu! Juga i gaudeix amb l'aigua.

El bon temps, les vacances, el temps lliure i les múltiples varietats de jocs per jugar amb aigua hi ha l’aire lliure són algunes de les raons que fan que l’estiu sigui sens dubte la millor època per jugar.

Les joguines d’estiu són diferents, la gran majoria estan preparades per estar en contacte amb aigua i a l’exterior.

Nosaltres us mostrem un bon sortit d’aquestes joguines per continuar fent d’aquesta estació de l’any l’època més divertida i diferent per jugar.

Joguines per l'estiu

COMPRA JOGUINES D’ESTIU A GIRONA.

Som una botiga de joguines física i online de la Bisbal d’Empordà a la província de Girona, us volem mostrar una bona varietat de joguines d’estiu que poden anar des de pistoles d’aigua de diferents mides, articles de piscina fins a nines nadadores.

Dins aquesta categoria, trobareu joguines preparades per jugar amb la sorra de la platja o del parc com els sets de galledes i pales i altres preparades per estar a l’aigua com els inflables, o els jocs aquàtics de jardí.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

JOCS I JOGUINES PER JUGARA A L’ESTIU

Jugar, calor, bon temps i aire lliure són paraules molt relacionades. És per això que, pels mesos més calorosos, oferim un ampli catàleg de joguines molt variades per jugar a l’exterior.

Les joguines d’estiu són complements perfectes per passar estones inoblidables amb la família i els amics.