Enviament gratuït a partir 89€

Joguines de construcció

Jugar construint és una activitat que genera plaer, diversió i que desenvolupa la creativitat, la motricitat fina, la percepció mà-ull i la concentració. Hi ha un ampli ventall de joguines de construcció, amb diferents materials i per a diferents edats. Nosaltres us en mostrem algunes tant a la botiga online com a la botiga física.

S'estan mostrant 18 resultats

COMPRA JOGUINES DE CONSTRUCCIÓ A GIRONA

Som una botiga de Joguines física i online de la província de Girona que oferim joguines de construcció per tal que tots els nostres clients, del més gran al més petit, puguin passar una bona estona jugant a construir.

Dins la categoria de construcció de la nostra botiga online hi trobareu una gran varietat de jocs i joguines de construcció: blocs encaixables, blocs no encaixables, construccions de pistes de boles, entre d’altres.

Si teniu algun dubte o qüestió podeu preguntar-ho al correu electrònic que figura a la pàgina inicial de la nostra pàgina web.

JUGA CONSTRUINT I CONSTRUEIX JUGANT

Dins dels diferents jocs de construcció que us presentem, les nenes i nens desenvolupen habilitats motrius tot jugant així com treballar la creativitat, l’organització i l’estimulació mental.

D’aquesta manera, els infants no només juguen a construir sinó que aprenen i es formen jugant a construir.

Cistella compra

0

No hi ha productes a la cistella.