Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Construcció, muntatges i joc.

Jugar construint és una activitat que genera plaer i diversió, a més desenvolupa la creativitat, la motricitat fina, la percepció mà-ull i la concentració. A Joguines Bagué hi ha un ampli ventall de joguines de construcció de diferents materials i per a diferents edats. Us en mostrem unes quantes tant a la botiga online com a la botiga física.

COMPRA JOGUINES DE CONSTRUCCIÓ A GIRONA

Som una botiga de Joguines física i online de la província de Girona que oferim joguines de construcció. El nostre objectiu és que tots els nostres clients, del més gran al més petit, puguin passar una bona estona jugant i construint.

Dins la categoria de construcció de la nostra botiga online hi trobareu una gran varietat de jocs i joguines: blocs encaixables, blocs no encaixables o circuits de boles per muntar, entre d’altres.

Si teniu algun dubte o qüestió podeu preguntar-ho al correu electrònic que figura a la pàgina inicial de la nostra pàgina web.

JUGA CONSTRUINT I CONSTRUEIX JUGANT

Jugant i passant estones amb els diferents jocs de muntatge que us proposem, les nenes i els nens desenvolupen i perfeccionen habilitats motrius, treballen i practiquen la creativitat, l’organització i l’estimulació mental alhora que juguen.

D’aquesta manera, els infants no només juguen a construir sinó que aprenen i es formen jugant a construir.

LEGO, ELS BLOCS QUE TOTS CONEIXEM

Moltes vegades, associem construcció amb els blocs de Lego. Segurament són les peces interconnectables més famoses. Tant a la nostra botiga física com a l’online podreu trobar multitud de referències d’aquesta coneguda marca.