Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Manualitats i treballs manuals per nenes i nens

Les manualitats sempre han sigut una manera fàcil, entretinguda i creativa d’expressar-se, aprendre i relaxar-se per als nens i nenes.

Moltes vegades l’art ens ajuda a comunicar-nos i expressar-nos de forma no verbal. La millor manera d’introduir l’art als més petits i petites de la casa és mitjançant la gran multitud de treballs manuals que el mercat ens proposa.

Joguines Bagué tant a la nostra botiga física com online intentem mostrar-vos un seguit de manualitats divertides i diverses per poder arribar a tots els vostres gustos.

COMPRA MANUALITATS ONLINE A GIRONA

Som una botiga física i online de la Bisbal d’Empordà a la província de Girona. Us mostrem una selecció de manualitats representativa i per a tots els gustos que despertarà la creativitat dels petits artistes de la casa.
Dins aquesta categoria, hi ha vàries opcions: pintar, retallar i enganxar, plastilina, fang, pintar ceràmica, crear collarets i joies, cosir i fins i tot crear els teus propis invents o les teves pròpies llaminadures.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

TROBA LA MANUALITAT QUE T’AGRADI MÉS

Com que no tots els nens i nenes tenen els mateixos gustos, hi ha un extens catàleg de manualitats. Sens dubte les més exitoses són les que estan relacionades amb el dibuix i la pintura, perquè segurament és la que té més possibilitats. També hi ha les manualitats de manipulació com ara les diferents varietats de plastilina o el fang.