Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Puzles de 100 a 500 peces

Els puzles són petits problemes en forma de joc, l’objectiu és encaixar-los per aconseguir revelar una imatge i d’aquesta manera arribar a la fita marcada i obtenir una gran satisfacció personal.

Joguines Bagué, tant a la botiga física com a la botiga online tenim un ampli ventall de trencaclosques de 100 a 500 peces. Van des dels més tradicionals com les fotos de paisatges o animals fins als més innovadors com els puzles en 3D.

COMPRA PUZLES DE 100 A 500 PECES ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona. Disposem d’una bona varietat d’aquests puzles per a totes les edats i tots els nivells.

Dins aquesta categoria trobareu puzles de paisatges mítics, de dinosaures, d’animals i d’edificis d’arreu del món, també de dibuixos animats i de llicències com Avengers, Bola de drac, Frozen, Star Wars o Harry Potter.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

GRAN VARIETAT DE TRENCACLOSQUES PER DESCONECTAR.

Els trencaclosques poden servir als nens i nenes per aprendre, adquirir coneixements nous i fins i tot per treballar la motricitat fina.
Per les persones joves i adultes, moltes vegades tenen un ús terapèutic perquè serveixen per desconnectar de les obligacions i els problemes durant una estona.