Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Peluixos i doudous per a tots els gustos.

Descobrir, experimentar, tranquil·litzar, consolar, calmar o estimular són alguns dels valors que ens poden ajudar a obtenir els peluixos i els doudous durant la primera infància. Per tant, no deixen de ser una gran eina d’aprenentatge.

Per altra banda, les primeres franges d’edat no són els únics que gaudeixen d’aquest tipus de joguines tan especials i estimades. Hi ha molts preadolescents, adolescents i fins i tot adults que els encanten els peluixos sigui per jugar, fer bonic o col·leccionar.

A joguines Bagué, tant a la botiga física com a la botiga online, oferim un ampli sortit de peluixos i també de doudous. D’aquesta manera, tothom pot escollir el que cregui més adequat per regalar-li a la persona en qüestió.

COMPRAR PELUIXOS I DOUDOUS A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online de la Bisbal d’Empordà a la província de Girona. Oferim peluixos molt diversos, alguns amb llargues extremitats i colors cridaners altres amb diferents textures i tactes, fins i tot, alguns amb llums i sons.

Dins aquesta categoria de joguines de la nostra botiga online, també trobareu els doudous, aquest tipus de joguines sí que estan molt més enfocats perquè els nadons comencin a estimular i desenvolupar les primeres habilitats i sentits.

Si teniu algun dubte o qüestió podeu preguntar-ho al correu electrònic que figura a la pàgina inicial de la nostra web.

PELUIXOS I DOUDOUS CONEGUTS I PER CONÈIXER

A Joguines Bagué, podràs trobar peluixos i doudous de qualsevol classe. Des dels clàssics com poden ser diversos animalets, conillets per a nadons o nines fins als personatges més actuals que surten en sèries o videojocs.

Hi ha un peluix que el sentim de casa nostra, aquest és en Mic un peluix de color carabassa, amb nas vermell i cames i braços llargs. Es va fer famós arreu de Catalunya gràcies al seu programa televisiu estrenat en 2007 en el Canal Super 3. Al costat dels seus amics, en Mic vol ser un referent per als nens i nenes, ensenyant-los el món que els envolta a través d’experiències molt semblants a les que viuran ells mateixos.