Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Puzles de 1000 a 5000 peces

Els puzles de 1000 a 5000 peces són petits problemes en forma de peces, l’objectiu és encaixar-los per aconseguir revelar una imatge i d’aquesta manera arribar a la fita marcada i obtenir una gran satisfacció personal.

Joguines Bagué, tant a la botiga física com a la botiga online tenim un ampli ventall d’aquests trencaclosques. Van des dels més tradicionals com les fotos de paisatges fins als més moderns com poden ser personatges de pel·lícules o de sèries de TV.

COMPRA PUZLES DE 1000 A 5000 PECES ONLINE A GIRONA.

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona. Disposem d’una bona varietat de puzles per adults amb diferents nivells de dificultat.

Dins aquesta categoria trobareu puzles de paisatges mítics, de pintures d’autors reconeguts i fins i tot d’edificis d’arreu del món. També en podeu trobar de personatges de pel·lícules com Harry Potter, Star Wars o Avengers i fins i tot de les sèries de TV més exitoses com La Casa de Papel o Juego de Tronos.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

GRAN VARIETAT DE TRENCACLOSQUES PER DESCONECTAR.

Per les persones joves i adultes, els puzles d’aquestes mides, moltes vegades tenen un ús terapèutic, ja que sovint serveixen per desconnectar de les obligacions i els problemes durant una estona.