Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Puzles per nens i adults per apendre i desconectar

Els reptes, problemes i superacions personals són el nostre pa de cada dia, si això es barreja amb satisfacció, plaer i diversió la paraula que ens surt és puzles.

Els puzles són petits problemes en forma de peces dels quals l’objectiu és encaixar-los per aconseguir revelar una imatge i d’aquesta manera arribar a la fita marcada i obtenir una gran satisfacció personal.

Joguines Bagué, tant a la botiga física com a la botiga online tenim un ampli ventall de trencaclosques. Van des dels més tradicionals com les fotos de paisatges fins als més innovadors com els educatius i els 3D.

COMPRA PUZLES ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona. Disposem d’una bona varietat de puzles per a totes les edats i tots els nivells.

Dins aquesta categoria trobareu puzles de paisatges mítics, pintures d’autors reconeguts, d’animals i edificis d’arreu del món o bé de dibuixos animats i també de llicències com Avengers, Bola de drac, Pepa Pig, Disney i Paw Patrol.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

GRAN VARIETAT DE TRENCACLOSQUES PER APRENDRE I DESCONECTAR.

Els trencaclosques poden servir als més menuts i menudes per aprendre i adquirir coneixements nous i fins i tot treballar la motricitat fina.
Per les persones adultes, moltes vegades tenen un ús terapèutic, ja que serveixen per desconnectar dels problemes durant una estona.