Enviament gratuït a partir 89€

Puzles per nens i adults per apendre i desconectar

Els reptes, problemes i superacions personals són el nostre pa de cada dia, si això es barreja amb satisfacció, plaer i diversió la paraula que ens surt és PUZLE. Els puzles són petits problemes en forma de peces dels quals l’objectiu és encaixar-los per aconseguir revelar una imatge i d’aquesta manera arribar a la fita marcada i obtenir una gran satisfacció personal.

Joguines Bagué, tant a la botiga física com a la botiga online tenim una barreja de puzles ja siguin més tradicionals com els de fotos de paisatges o més innovadors que van des dels puzles educatius als puzles 3D.

Mostra 1–24 de 82 resultats

COMPRA PUZLES ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona, disposem d’una bona varietat de puzles per a totes les edats i tots els nivells.

Dins la categoria de puzles en trobareu de paisatges mítics, de pintures conegudes, d’animals, de dibuixos animats, d’edificis i de llicències com Avengers, Pepa Pig, Disney i Paw Patrol.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

GRAN VARIETAT DE PUZLES PER APRENDRE I DESCONECTAR.

Els puzles poden servir per als més menuts i menudes per aprendre, adquirir coneixements nous i fins i tot treballar la motricitat fina.
Per les persones adultes, moltes vegades tenen un ús terapèutic perquè serveixen per desconnectar dels problemes durant una estona.

Cistella compra

0

No hi ha productes a la cistella.