Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Jocs d'aigua

Des de fa un munt d’anys els jocs d’aigua s’utilitzen per entretenir els infants durant els mesos d’estiu coincidint amb l’època més calorosa de l’any.

És ben cert que aquest tipus de jocs tan especials han patit una evolució positiva al llarg dels anys. Actualment, pots trobar una gran varietat de jocs per refrescar-te molt diferents. Jocs de jardí que pots connectar amb mànegues, jocs de taula preparats per mullar-se, joguines per jugar amb globus d’aigua o joguines preparades per estar en contacte permanent amb la sorra i l’aigua de mar.

Dins la web de Joguines Bagué podreu trobar una variada i representativa selecció d’aquestes joguines tan estacionals i peculiars. Ben segur que en trobaràs alguna que t’agradarà.

COMPRA JOCS D’AIGUA A GIRONA.

Som una botiga de joguines física i online de la Bisbal d’Empordà a la província de Girona, us volem mostrar una bona varietat de jocs d’aigua que poden anar des de jocs de jardí fins a joguines per fer multitud de bombolles de sabó.

Dins aquesta categoria, trobareu joguines preparades per jugar amb la sorra de la platja o del parc com els sets de galledes i pales, d’altres preparades per estar en contacte amb l’aigua com jocs de jardí o alguns jocs de taula i fins i tot joguines electròniques capaces de funcionar dins l’aigua com els Robo Fish o el Nenuco nedador.

Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu a preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.