Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Playmobil, la nostra especialitat.

Som moltes les persones que hem crescut jugant a Playmobil. Construcció, muntatge, joc simbòlic o creatiu són algunes de les formes de jugar amb aquests petits ninots clàssics però alhora actuals i moderns.

A Joguines Bagué ja fa molts anys que treballem amb aquesta reconeguda marca. Oferim un ampli repertori de col·leccions i temàtiques per a tots els gustos i edats.

Actualment, el Playmobil té una àmplia franja d’aficionats. Els més menuts i menudes de la casa poden començar a jugar amb el Playmobil 1.2.3. En canvi, els aficionats de més edat i col·leccionistes poden gaudir de rèpliques de vehicles originals, col·leccions de sèries de TV i també dels clàssics de sempre.

Playmobil Girona

COMPRA PLAYMOBIL ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona especialitzats en playmobil. Disposem d’un ampli ventall de col·leccions, des de les més conegudes com City Action, Family Fun o City Life fins a les més noves com Volkswagen, Regreso al Futuro, Dino Rise, Porsche, Scooby-Doo o Novelmore entre altres.

Dins la botiga online tenim una petita però representativa pinzellada de totes les referències de “Clicks” que tenim a la botiga fisica. Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

GRAN QUANTITAT DE REFERÈNCIES DE PLAYMOBIL.

Joguines Bagué disposa de moltes referències de playmobil, des dels sobres mes petits d’una sola figura fins a les caixes més grosses com poden ser un castell, una granja, un barco pirata o una pirámide.

INICIA ELS MÉS PETITS DE LA CASA AMB PLAYMOBIL 1,2,3

El Playmobil 1,2,3 es una linia que està pensada especialment per els mes petits. Es basa en figures i complements amb formes rodones, colors vius, peces grans i encantadors detalls que deixaran bocabadats als més petits i petites de la casa. Al mateix temps, fan que estimulin els sentits, la coordinació mà-ull i la creativitat.

OUTLET DE PLAYMOBIL GIRONA

Col·leccions d’anys anteriors, caixes descatalogades o ultimes unitats. En aquest apartat de la nostra web trobareu uns quants d’aquests articles que de ben segur que us sorprendran, ja sigui per el seu preu o bé per la seva exclusivitat.