Enviament gratuït a partir 89€

Botiga playmobil Girona

Som moltes les persones que hem crescut jugant a Playmobil, construcció i muntatge, joc simbòlic i creatiu son algunes de les formes de jugar amb aquests petits ninots clàssics peró alhora actuals i moderns. A Joguines Bagué ja fa molts anys que treballem amb Playmobil i mirem de tenir un ampli repertori de col·leccions i temàtiques per a tots els gustos i edats.

Mostra 1–24 de 56 resultats

COMPRA PLAYMOBIL ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona especialitzats en playmobil. Disposem d’un ampli ventall de col·leccions de Playmobil, desde Playmobil 1,2,3 fins a les més conegudes i actuals com City Action, Top Agents, City Life, Family Fun, Scooby-Doo, Knights entre altres…

Dins la botiga online tenim una petita però representativa pinzellada de totes les referències de playmobil que tenim a la botiga fisica. Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu en preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

GRAN QUANTITAT DE REFERÈNCIES DE PLAYMOBIL.

Joguines Bagué disposa de moltes referències de playmobil, des dels sobres mes petits d’una sola figura fins a les caixes més grosses com poden ser un castell, una granja, un barco pirata o una pirámide.

INICIA ELS MÉS PETITS DE LA CASA AMB PLAYMOBIL 1,2,3

El Playmobil 1,2,3 es una linia que està pensada especialment per els mes petits. Es basa en figures i complements amb formes rodones, colors vius, peces grans i encantadors detalls que deixaran bocabadats als més petits i petites de la casa, al mateix temps que estimulen els sentits, la coordinació mà-ull i la creativitat.

OUTLET DE PLAYMOBIL GIRONA

Col·leccions d’anys anteriors, caixes descatalogades, ultimes unitats… En aquest apartat de la nostra web trobareu uns quants d’aquests articles que de ben segur que us sorprendran, ja sigui per el seu preu o bé per la seva exclusivitat.

Cistella compra

0

No hi ha productes a la cistella.