Enviament gratuït a partir de 89€
Search
Close this search box.

Playmobil 1.2.3, l'inici a l'univers Click.

Som moltes les persones que hem crescut jugant a “Cliks”. Des de fa uns anys, començar a jugar-hi és molt més fàcil gràcies a la col·lecció Playmobil 1.2.3 feta exprés pels infants més menuts de la casa.

Construcció, muntatge, joc simbòlic o creatiu son algunes de les formes de jugar amb aquests petits ninots clàssics peró alhora actuals i moderns.

A Joguines Bagué ja fa molts anys que treballem amb aquesta reconeguda marca. Des del seu llançament també tenim un bon sortit de la línia Playmobil 1.2.3.

El Playmobil 1.2.3 és una línia que està pensada especialment per nenes i nens a partir d’un any i mig d’edat. Es basa en figures i complements amb formes arrodonides, colors vius, peces grans i encantadors detalls que deixaran bocabadats als més petits i petites de la casa. Al mateix temps, fan que estimulin els sentits, la coordinació mà-ull, la creativitat i practiquin vocabulari.

COMPRA PLAYMOBIL 1.2.3 ONLINE A GIRONA

Som una botiga de joguines física i online a la província de Girona especialitzats en Playmobil. Disposem d’un ampli ventall de col·leccions, entre elles Playmobil 1.2.3 que obre la porta d’aquest meravellós món als més petits i petites.

Dins la botiga online tenim una petita, però representativa pinzellada de totes les referències de “Clicks” que tenim a la botiga física. Si teniu algun dubte o qüestió no dubteu a preguntar-ho al mail de contacte que figura a la pàgina inicial de la web.

INICIA ELS MÉS PETITS DE LA CASA AMB PLAYMOBIL 1.2.3

El Playmobil 1.2.3 es una linia que està pensada especialment per els mes petits. Es basa en figures i complements amb formes rodones, colors vius, peces grans i encantadors detalls que deixaran bocabadats als més petits i petites de la casa. Al mateix temps, fan que estimulin els sentits, la coordinació mà-ull i la creativitat.